Redmi Note 10 Pro фотографує не гірше iPhone XS Max

До такого висновку прийшли експерти DxOMark, які протестували камеру Redmi Note 10 Pro. На їхню думку, цей смартфон можна назвати збалансованим бюджетним камерофоном. Xiaomi Redmi Note 10 Pro не конкурент більшості флагманів з точки зору якості зображення, але він є цінною пропозицією для мобільних фотографів з обмеженим бюджетом.

Йому виставили середній бал 106 (111 балів за фотоможливості і 95 балів – якість відео) і це далеко від вершини рейтингу DxOMark – він зайняв 72 рядок. Але при цьому він знімає краще колишніх флагманів Oppo Find X2 Neo, Samsung Galaxy Z Flip і iPhone SE.

Серед сильних сторін камери Redmi Note 10 Pro фахівці відзначили точність ефекту боке в портретних знімках, високий рівень деталізації при достатньому зовнішньому освітленні і точну експозицію. Сподобалися експертам хороший баланс білого і колір шкіри при зйомці відео в приміщенні, а також добре контрольований шум у відео.

До числа недоліків камери Redmi Note 10 Pro віднесли обмежений динамічний діапазон при запису відео, збої в роботі автофокусу, низьку деталізацію при створенні знімків з наближенням, а також ореоли в кадрах в русі. Відзначили вони і часто виявляється зелений відтінок на знімках, створених на вулиці.

Підсумувавши висновки DxOMark можна сказати про те, що Redmi Note 10 Pro видає рівно такі кадри, які варто очікувати отримати від смартфона його цінової категорії. Камера справляється з основним своїм завданням. Вона добре підходить для знімків і відео при гарному зовнішньому освітленні, а також створенні фото з розмиванням. Але про якісні фото та відео в темний час доби, а також про масштабування варто забути.





ІНШІ НОВИНИ