У Xiaomi буде ще один смартфон зі Snapdragon 870

Хто б що не говорив, а 2021 рік виглядає не найвдалішим в історії Qualcomm. Вона не тільки поступилася лідерством MediaTek але й випустила екстремально гарячі Snapdragon 888/888 +, додавши виробникам головного болю, як остудити їх, щоб не нашкодити продуктивності. Всебічно доведеними до розуму чипами вони не вийшли і на їх фоні виграшно виглядає Snapdragon 870.

Цей чип показав себе з кращого боку в плані потужності і до нього немає великих претензій по частині перегріву. Snapdragon 870 припав до вподоби Xiaomi і вона готує черговий смартфон з ним на борту. Про це широкій аудиторії повідав відомий мережевий інформатор Digital Chat Station, який вже не раз був помічений за зливом достовірної інформації.

Джерело стверджує, що новинка перебуває на стадії тестування і крім чипа Snapdragon 870 отримає OLED-дисплей діагоналлю 6,7 дюйма з розширенням 2400х1080 пікселів з частотою оновлення 120 Гц. Запропонує апарат і багатомодульну основну камеру з головним датчиком на 50-мегапікселів.

Що це за смартфон і з яким неймінгом він дебютує, не повідомляється. Але є велика ймовірність, що він може стати частиною серії Redmi K40 і йому дадуть ім’я Redmi K40s. Не варто списувати з рахунків і марку POCO, яка цілком може обзавестися ще одним пристроєм з Snapdragon 870. А також не забуваємо про плани компанії випустити Xiaomi Mi 11 T, який також може запропонувати цей чипсет.





ІНШІ НОВИНИ