LG представила 325-дюймовий 8K дисплей Direct View LED за $ 1,7 млн

Компанія LG представила нову серію дисплеїв для домашнього кінотеатру Direct View LED (DVLED) з діагоналлю від 108 дюймів з роздільною здатністю HD до величезної 325-дюймової 8K-панелі, яка коштує приголомшливі $ 1,7 млн ​​і важить більше 900 кг.

Як зазначає CNET, нові DVLED-дисплеї LG можуть замінити флагманські проектори, який виводять зображення розміром 100 дюймів або більше. Очевидно, що DVLED набагато дорожче, але технологія пропонує дуже яскравий екран, який можна використовувати в добре освітленій кімнаті. Для проектора доведеться затемнювати приміщення.

Замість того, щоб використовувати шар РК-дисплея для створення пікселів і освітлення окремими світлодіодами, ці дисплеї просто використовують світлодіоди MicroLED. Аналогічний підхід використовують Samsung в серії The Wall і Sony в Crystal LED. Це дає перевагу в створенні більш високих рівнів контрастності, подібних OLED-панелей, оскільки окремі пікселі можуть повністю відключатися для створення більш глибоких рівнів чорного без ризику вигоряння.

LG вже приймає замовлення на домашні панелі DVLED, але ціни розраховуються в індивідуальному порядку. Крім того, компанія пропонує установку, гарантію і підтримку, включаючи «перевірки працездатності» двічі на рік, всього за $ 30 000.





ІНШІ НОВИНИ