Новинки від Xiaomi: OLED з високою герцовкою, стильний дизайн та екранний сканер відбитка пальця нового покоління

Протистояння LCD та OLED було гострішим і актуальнішим на зорі появи дисплеїв зі світлодіодами, коли вони не були верхом досконалості. З роками вони еволюціонували і ціни на них поповзли вниз. Тепер OLED-панелі можна знайти у доступних пристроях від Xiaomi та Samsung.

Тенденція переходу на OLED тільки посилиться і на ринку з’являтиметься все більше смартфонів із таким типом дисплеїв. До популяризації таких екранів руку докладе і Xiaomi. Вона все активніше ставить OLED-панелі у свої пристрої. Надійшло повідомлення, що компанія готує до виходу два смартфони середнього класу на базі Snapdragon 778G та OLED-дисплеями з високою частотою оновлення. Джерело також особливо наголошує, що новинки будуть відрізнятися тонкими і легкими корпусами, а також отримають просунуту версію оптичного дактилоскопічного датчика, вбудованого в екран.

Технологія екранних відбитків пальців все більше з’являтиметься і в пристроях під брендом Redmi. Отримають її та новинки серії Redmi K50. Усього обіцяють три моделі в рамках нового сімейства, де топова варіація удостоїться чипсета Snapdragon 898, а дві інших – Snapdragon 888. Запропонують і швидку зарядку на 120 Вт, яка нещодавно дісталася пристрою середнього класу – Redmi Note 11 Pro+.





ІНШІ НОВИНИ