У Realme з’явиться свій складний смартфон та апарат з підекранною камерою

Компанія Realme розробляє складний смартфон. Такий висновок напрошується з посади директора з маркетингу Сю Ці Чейз. Він заявив, що наступного року такі технології як складний форм-фактор і камера під дисплеєм «вдосконалюватимуться».

Безпосередньо він не підтвердив випуск смартфона наступного року, але навряд чи він заговорив би про ці технології, якби компанія не працювала над їхньою реалізацією в комерційних пристроях.

Бажання Realme випустити складний смартфон і реалізувати камеру під поверхнею дисплея цілком очікуване. Це спроба заявити, що “ми теж вміємо”, а самі технології – тренд ринку смартфонів. Днями в мережі спливли ескізи, на яких, ймовірно, зображено realme GT 2 Fold. На них показаний смартфон у стилі Galaxy Z Fold, що пропонує гнучкий AMOLED-дисплей діагоналлю 8 дюймів.

На зовнішній стороні пристрою пропонується додатковий екран AMOLED діагоналлю 6,5 дюйма. В активі смартфона має бути подвійна камера з датчиками роздільною здатністю 50-мегапікселів кожен.

Свої складні мобільні пристрої готують також компанії як Oppo та Vivo. Тому є ймовірність, що «дочки» BBK виступлять єдиним фронтом у ніші складних пристроїв, склавши серйозну конкуренцію Samsung.





ІНШІ НОВИНИ