Honor X30 показали на фотографіях у всіх кольорах

На 16 грудня призначено анонс Honor X30 і компанія вирішила не зберігати в секреті дизайн новинки. Слідом за відеотизером вона виклала в мережу промо-плакат, що демонструє зовнішній вигляд смартфона, а також ті кольори, в яких він буде доступний.

Доповнило картину анонімне джерело, яке виклало в мережу «живі» фото Honor X30, які, мабуть, зроблені в одному з магазинів компанії, який отримав партію пристроїв для початку продажів. Смартфон матиме дисплей з тонкими рамками та врізаною фронтальною камерою.

Позаду новинка нагадує Huawei Mate 40 завдяки великому блоку основної камери круглої форми. Тут встановили три датчики зображення та світлодіодний спалах. Забарвлень буде три: чорне, золотисте і сріблясте. Виглядає смартфон солідно та презентабельно, а все завдяки схожості з флагманом Huawei.

Чутки орієнтують на те, що Honor X30 запропонує чипсет Snapdragon 695, 6,7-дюймовий дисплей із частотою оновлення 120 Гц та потрійну тильну камеру 48 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Від смартфона можна чекати до 8 Гб оперативної пам’яті та до 256 Гб постійної, акумулятор ємністю не менше 4000 мАг та швидку зарядку потужністю 67 Вт.





ІНШІ НОВИНИ