Оголошено дату анонсу доладного HONOR Magic V

Китайська компанія HONOR, яка вже рік перебуває в статусі повністю незалежного від колишньої материнської компанії Huawei бренду, вирішила розпочати 2022 рік з анонсу свого першого складного смартфона. Його дату вже визначено.

Щойно HONOR оголосила дату анонсу HONOR Magic V, свого першого смартфона зі складною конструкцією. Його призначено на 10 січня. Захід транслюватиметься в онлайн-форматі, а отже, слідкувати за ним зможуть усі охочі незалежно від свого розташування.

Напередодні анонсу HONOR вирішив подразнити своїх шанувальників, опублікувавши пару тизерів, що підтверджують конструкцію першого складного смартфона бренду. Він буде схожий на Samsung Galaxy Z Fold, тобто в розкладеному стані перетворюється на планшет. Смартфон отримає два екрани – плоский зовнішній та гнучкий внутрішній. І у зовнішнього, внутрішнього дисплея буде своя фронтальна камера. Також на задній панелі встановлять основну камеру, що складається з трьох модулів та подвійного світлодіодного спалаху.

Виробник підтвердив, що HONOR Magic V стане першим складним смартфоном на флагманському чипсеті Snapdragon 8 Gen 1 від Qualcomm. Також чутки приписують йому акумулятор з підтримкою швидкої зарядки потужністю 66 Вт і встановлену мобільну операційну систему Android 12. Чи буде HONOR Magic V доступний на світовому ринку або ж це буде ексклюзивна модель для Китаю, ми дізнаємося тільки на презентації, так само як і про вартість і терміни початку продажу.





ІНШІ НОВИНИ