В Мережі показали, як може виглядати Redmi K50 Pro

Минулого тижня стартувала промо-кампанія, присвячена майбутньому виходу серії Redmi K50. Компанія розкрила ряд подробиць про характеристики пристроїв лінійки, але не стала розповідати про те, який дизайн вони отримають. На допомогу прийшли інсайдери, що злили в мережу фото чохла.

Взявши за основу знімки аксесуара для Redmi K50 Pro, видання Xiaomiui створило якісне зображення того, як може виглядати смартфон. Але ресурс не гарантує того, що такий дизайн і отримає новинка. Завжди є шанс, що знімки чохла лише фейк.

Нам показали смартфон, який увібрав у себе риси Redmi Note 11 та Xiaomi Civi, де від останнього «роздутий» блок основної камери. Видання запевняє, що в якості головного тут виступатиме датчик Sony IMX686 на 64-мегапікселі, асистувати якому стане ширик OmniVision OV13B10 і макродатчик OV08A10 на 8 Мп або 2 Мп модуль GC02M1.

Повідомляється, що Redmi K50 Pro удостоїться чипсету Snapdragon 8 Gen 1, AMOLED‑дисплея діагоналлю 6,67 дюйма з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю 2400х1080 пікселів, бічного сканера відбитків пальців, лінійного вібро Xiaomi Mix 5. Серед характеристик смартфона згадується фірмовий чипсет Surge P1, який відповідає за роботу швидкої зарядки.





ІНШІ НОВИНИ