iPhone SE 3: коли чекати і що запропонує

Рецепт створення моделей iPhone SE простий: максимально спростити поточний флагманський iPhone, дати екран з невеликою діагоналлю, але зберегти фішку у вигляді максимальної продуктивності. Завдання «бюджетного» айфону гранично просте – утримання частки на ринку смартфонів та спроба стимулювати міграцію з Android на iOS. Цю ж мету компанія переслідуватиме і випуском iPhone SE 3.

Його представлять навесні цього року, як попередників. З такою заявою виступив журналіст Bloomberg Марк Гурман, який дуже точний у своїх прогнозах. Якщо Apple нічого не завадить, і пандемія знову не втрутиться в ситуацію на ринку, то iPhone SE 3 мають представити у березні чи квітні цього року. Серед іншого джерело повідомило, що конференція WWDC 2022 для розробників знову пройде в онлайн-форматі, повертатися до офлайн Apple не поспішатиме.

При створенні iPhone SE 3 компанія зробила ставку виключно на лояльну аудиторію або тих, хто бажає придбати недорогий смартфон з логотипом надкушеного яблука. І при цьому Apple чекає від них безумовного обожнювання і того, що їй вдасться “годувати” їм застарілий дизайн iPhone 8, який вийшов ще 2017 року. Оновлення зовнішнього вигляду вирішено відкласти на кілька років.

Від iPhone SE 3 чекають 4,7-дюймовий екран HD, чипсет Apple A15 Bionic, підтримку 5G, 3 Гб оперативної пам’яті і 128/256 Гб постійної, камеру на 12 Мп і акумуляторну батарею ємністю 1821 мАг. Щодо ціни, то очікується, що вона залишиться на колишньому рівні — $400.





ІНШІ НОВИНИ