Honor випустила розумний годинник преміум-класу Watch GS 3

Компанія Honor представила новий розумний годинник преміум-класу Honor Watch GS 3 з корпусом з нержавіючої сталі та рекордним часом автономної роботи.

Розумний годинник отримав круглий 1,43-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю 466×466 пікселів і корпус з низьковуглецевої нержавіючої сталі 316L з тривимірним вигнутим склом і градуйованим безелем. Годинник важить 44 г, а його товщина становить всього 10,5 мм. Акумулятор ємністю 451 мАг забезпечує до 14 днів автономної роботи при звичайному використанні, але при увімкненому GPS він може працювати до 30 годин.

Ще одна вражаюча вбудована функція – 8-канальний модуль PPG, який забезпечує мінімальну точність відстеження серцевого ритму до 97%. Годинник також підтримує цілодобове відстеження кисню в крові, а також моніторинг сну з більш ніж 200 пропозиціями щодо покращення його якості.

Honor Watch GS 3 оснащений чипсетом Apollo4 з 4 ГБ вбудованої пам’яті та працює на LiteOS. Крім того, у гаджеті передбачено понад 100 спортивних режимів, NFC-модуль та захист від вологи за стандартом 5 АТМ.

Вартість нового годинника в Китаї становить від 1300 юанів до 1500 юанів в залежності від типу комплектного ремінця.





ІНШІ НОВИНИ