Realme 9 Pro отримає вигляд Realme GT Neo 2

Цей тиждень розпочався з прем’єри Realme 9i, який відкрив низку анонсів нової серії Realme 9. Наступного місяця до нього мають приєднатися старші побратими, серед яких буде Realme 9 Pro. Завдяки відомому інсайдеру @ OnLeaks ми можемо побачити те, який дизайн виробник приготував для смартфона.

Ескізи смартфона показали нам, що вся лінійка має бути створена в єдиному дизайн-коді. Realme 9 Pro практично ідентичний зовні Realme 9i з тією лише відмінністю, що змінилося розташування LED-спалаху в основній камері: тепер він розташовується в правому нижньому кутку майданчика. Джерело вказує, що тильна камера отримає кастомний сенсор від Sony.

Лицьова панель без відкриттів: тонкі рамки по периметру та круглий виріз під фронтальний об’єктив у верхньому лівому кутку. Матриця AMOLED діагоналлю 6,43 дюйми і можна не сумніватися, що її роздільна здатність складе FullHD+ і частота оновлення 90 Гц. На лівій грані запропонували гойдалку регулювання гучності.

За чутками, Realme 9 Pro повинен отримати платформу Snapdragon 695, батарею на 5000 мАг зі швидкою 33-ватною зарядкою, 6/8 Гб оперативної пам’яті та операційну систему Android 12 з оболонкою Realme UI. Для селфі запропонують датчик на 16-мегапікселі і набір модулів в основній камері буде включати 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп. Вже й орієнтовну вартість Realme 9 Pro назвали $244.





ІНШІ НОВИНИ