Дисплей Samsung Galaxy S23 можуть зігнути з усіх боків

9 лютого Samsung офіційно представить лінійку флагманів Galaxy S22 , чекати цієї події залишилося зовсім недовго. Немає потреби гадати, які характеристики та дизайн запропонують новинки, інсайдери потрудилися на славу та злили практично всю інформацію в мережу. А ось деталі про Galaxy S23 велика загадка, але авторитетний інсайдер Ice Universe вже встиг дещо дізнатися.

Так, він має у своєму розпорядженні відомості, що Samsung Display може налагодити серійний випуск дисплеїв із загнутими краями по всіх чотирьох сторонах. Подібне рішення ми бачили у Huawei P40 Pro. Є ймовірність, що такий екран знайде своє застосування у майбутніх флагманах сімейства Galaxy S23. Але це тільки припущення, ще немає впевненості, що Samsung піде на такий крок. Все ж таки подібні екрани не особливо надійні і схильні до помилкових спрацьовувань через випадкові натискання.

Нагадаємо, що сімейство Galaxy S22 удостоїться Dynamic AMOLED 2x екранів діагоналлю від 6,1 до 6,7 дюйми роздільною здатністю FullHD+ або QuadHD+. Всі три смартфони запропонують динамічне регулювання частоти оновлення дисплеїв, а поверх них встановлять скло Gorilla Glass Victus або Gorilla Glass Victus+. У Galaxy S22 матриця має бути прямою, а старші побратими запропонують вигнуту по краях матрицю.





ІНШІ НОВИНИ