Samsung випускає апдейт для вирішення проблеми штучного уповільнення програм

Цього тижня спалахнув скандал навколо того, що Samsung навмисно знижує продуктивність великої кількості програм. Зі свого боку компанія пообіцяла у всьому розібратися та вирішити проблему. Потрібно віддати їй належне, що на це у неї пішло небагато часу. Samsung розпочала розгортання оновлення, яке вирішить питання з обмеженням продуктивності GPU/CPU під час запуску програм.

Правда, зараз апдейт приходить тільки на пристрої серії Galaxy S22 і на території Південної Кореї. У журналі змін сказано, що Samsung знімає обмеження продуктивності CPU/GPU під час запуску ігор. Оновлення також допоможе регулювати температурний режим усередині. Крім того, воно пропонує оновлений режим керування продуктивністю ігор у Game Booster.

Коли оновлення вийде для інших регіонів та інших пристроїв Samsung, компанія не називає точних термінів. Обіцяно лише, що станеться це найближчим часом. Повідомляється також, що вчора президент мобільного бізнесу Samsung Те Мун Ро, виступаючи на зборах, вибачився перед співробітниками ігрових сервісів. Він визнав, що всередині компанії є серйозний недолік – відсутність зв’язку між рядовими співробітниками та керівництвом компанії у процесі створення Galaxy S22. Обіцяно в майбутньому зробити зворотний зв’язок міцнішим.

Якась дивна реакція на те, що сталося від топ-менеджера Samsung. Наче він живе в іншій реальності і донедавна не підозрював про відсутність злагодженої роботи між співробітниками компанії всіх ланок. І, при цьому, він обійшов увагою користувачів, перед якими і варто було вибачитися за штучне заниження продуктивності.





ІНШІ НОВИНИ