Мостові однобалочні опорні крани КРАНКОМПЛЕКТ: конструкція, особливості, сфери використання

Майже на всіх сучасних підприємствах керівництво прагне автоматизувати та механізувати виробничі цикли. Одне з найбільш затребуваних обладнань в сфері виробництва — мостовий однобалочний опорний кран. Дана конструкція дозволяє істотно підвищити ефективність виконання вантажопідйомних робіт, знизити трудовитрати на використовувані ресурси, що сприяє підвищенню рентабельності виробництва.

Замовити мостові однобалочні опорні крани в Україні можна на заводі КРАНКОМПЛЕКТ. Виробник пропонує тільки якісні та надійні конструкції, інформацію про які можна детальніше вивчити на сайті компанії https://krankomplekt.com/grcran/kran_mostovoy_odnobalochniy_oporniy/.

Особливості та сфери застосування мостових однобалочних кранів

Мостові крани КРАНКОМПЛЕКТ, що складаються з однієї робочої балки, застосовуються різними компаніями та підприємствами України.
Так, найбільш активно їх використовують:

  • в логістичних центрах;
  • на будівельних майданчиках;
  • на відкритих та закритих складських приміщеннях;
  • в складальних цехах підприємств та ін.

Кранове обладнання має досить просту конструкцію з однієї основної балки. Виходячи з номінального показника середньої вантажопідйомності, кліматичних умов та особливостей виробничого процесу, для виготовлення крана балки може використовуватися двутавр, коробчатий або складний профіль. Для переміщення балки по підкрановому шляху в конструкцію входить 2 або 4 електроприводи, для живлення яких потрібен трифазний струм з номінальною напругою 380В або 220В.

Оскільки підйомний механізм має одноосьову конструкцію, електричні тельфери забезпечують високі характеристики середньої вантажопідйомності при відносно невеликих габаритах. Також в конструкцію можуть входити спеціальні прилади, які забезпечують захист від перевищення номінальної ваги переміщуваних вантажів (від 500 кг до 20 тонн). Для управління роботою однобалочних мостових кранів КРАНКОМПЛЕКТ використовується підвісний пульт або дистанційна радіосистема. На вимогу замовника український виробник може встановити закриту або відкриту операторську кабіну.

Основні переваги застосування мостових однобалочних кранів

Завдяки компактним розмірам мостове однобалочне опорне кранове обладнання є незамінним елементом для комплексної механізації складальних цехів або складських майданчиків з несильно високими стелями та неширокими прольотами. Відстань від перекриття до самої конструкції іноді може становити всього 10-15 см, завдяки чому робочий простір повністю поміщає область функціонування механізмів. Висота підйому вантажів може бути збільшена за рахунок застосування візків тельфера з кутовими механізмами. На вимогу замовників завод КРАНКОМПЛЕКТ може модернізувати кранову конструкцію під геометрію конкретних виробничих приміщень.

Варто відзначити, що вартість описуваних однобалочних мостових кранів є найбільш доступною в порівнянні з іншими вітчизняними та зарубіжними аналогами, тому фінансові вкладення в модернізацію виробничого процесу гарантовано окупаються протягом декількох місяців.

При покупці мостових опорних однобалочних кранів ви можете бути впевнені в надійності та довговічності конструкцій, адже український виробник дає гарантію на усі механізми, які представлені у каталозі. Дуже зручно, що завод КРАНКОМПЛЕКТ надає професійну гарантійну підтримку та післягарантійне обслуговування пропонованого кранового обладнання, тому при виникненні будь-яких поломок співробітники українського виробника виконають необхідний ремонт.





ІНШІ НОВИНИ