Чим особливі солодка та гостра піци?

Піцу дуже часто можна зустріти на наших столах. На тісто ми кладемо різні шари добавок – від риби, м’яса, ковбаси та овочів до звичайних фруктів. При цьому сир майже завжди є основним інгредієнтом. Виберіть свої додатки до піци за смаком – і створіть власну страву, яку вам приготує й привезе доставка їжі Івано-Франківськ.

Окрім звичних солоних інгредієнтів у піці, першим солодким був консервований ананас. Тепер ми можемо їсти незвичні додатки, покладені на італійське тісто. Дітки найбільше люблять солодощі, але нам не обов’язково їх купувати, щоб задовольнити їхні смаки. Солодкі додатки до піци стануть справжнім хітом. Ви можете спробувати таку смачну страву, замовивши її тут: https://lapiec-pizza.if.ua.

Які солодкі додатки можна використати в піці?

Якщо вашим дітям подобаються банани та шоколад, на тарілці перед ними з’явиться піца зі шматочками банану й шоколадними крихтами чи топінгами. Шоколад може бути гірким або молочним, а також із добавками (родзинки, горіхи тощо). Ці доповнення стануть улюбленою стравою навіть для нас. Унікальний смак піци з сирним акцентом на тонкому тісті – це дивовижне поєднання і, крім того, дуже смачне. Замість бананів можна використати великі шматочки солодкої полуниці.

Груша та яблуко – також чудовий варіант, а яблуко і зовсім можна поєднувати з усіма іншими фруктами та овочами. Наприклад, варена морква з яблуками створюють гармонійний смак. Знаючи дитячу фантазію, ви можете очікувати, що виникне ще якась цікава версія страви. А якщо захочете підкреслити смак піци, вам допоможе у цьому доставка напоїв у Івано-Франківську.

Нетрадиційний соус

Традиційний соус для піци – томатне пюре з орегано. Другий варіант – це гострі густі вершки з часником. Наразі ми можемо залити страву томатним соусом, змішаним із моцарелою, шинкою і ананасом. Консервований персик у поєднанні з гострим вершковим соусом теж може припасти комусь до смаку. Цукати гарбуза, цедра апельсина чи лимона – ще одна смілива ідея.

Цілком ймовірно, що кухарі продовжуватимуть експериментувати та знаходити інші ідеальні поєднання ароматів, щоб споживачі могли задовольнити свої смаки, прагнучи новизни.

Смакова революція

Звичайно, нові мікси знайдуть безліч поціновувачів, особливо серед дітей і підлітків. Солодка піца є революційною, вона стає дуже популярною серед споживачів. Напевно, ніхто не сподівався, що пікантна страва отримає такий аналог із суперечливою версією смаку.

А от шанувальники гострих спецій і ароматів дуже часто вибирають піцу з гострими добавками. Класичні інгредієнти, тобто тонке тісто, сир моцарела й томатний соус із зеленню доповнюються паприкою. Сорт перцю Naga Jolokia – один із найгостріших у світі. Та його смак здається м’яким у поєднанні з томатним соусом і моцарелою, водночас швидко стає вогняним, якщо вживати його окремо від піци.

Як визначається гострота піци?

Шкала Сковіла – це міра гостроти страви. Такий спосіб вимірювання прянощів дає конкретне числове значення. Відповідно до шкали Сковіла, у найгострішої в світі піци показники 3 200 000. Табаско, який вважається надзвичайно гострим, зазвичай має значення від 2500 до 8000. З іншого боку, перцевий спрей, який використовується для самозахисту, має показники близько 5 000 000.

Сьогодні можна знайти багато пікантних видів піци – як солодкої, так і надзвичайно гострої. Завдяки такому різноманіттю кожен зможе вибрати варіант собі до смаку.





ІНШІ НОВИНИ