Модні види спідниць

Різноманіття фасонів і крою спідниць вражає своїм достатком. У цьому ви можете переконатися завітавши на https://gols.com.ua/catalog/yubki_zhenskie/. Але, безумовно, це не може не радувати, адже в такому випадку абсолютно будь-яка представниця жіночої статі може знайти для себе відповідний варіант за смаком, типом фігури і на різні події життя.

Види і особливості різних моделей спідниць. Рекомендації по типу фігури і призначенню

Серед варіантів моделей спідниць найбільш поширеними є:

  • спідниця олівець;
  • А-силуету, сонце;
  • з запахом;
  • тюльпан;
  • спідниця-штани;
  • дзвіночок;
  • пачка;
  • годе;
  • плісе

Спідниця-олівець

Класичний варіант. Може бути виконаний з костюмної тканини, трикотажу, велюру або легких матеріалів (шовк, мереживо, х / б).

По довжині зустрічаються: вище коліна; до середини коліна; міді та максі довжина.

Куди носити: практичний силует для різних випадків (починаючи від офісу і закінчуючи вечірнім виходом при грамотному поєднанні з верхом і аксесуарами).

Рекомендації по типу фігури: пропорції даного крою (строго по фігурі, звужена до низу) припускають наявність оптимальних форм, але якщо спідниця пошита з щільної тканини в поєднанні з правильно підібраною довжиною для конкретної фігури – такий елемент одягу грамотно скоректує недоліки і підкреслить переваги.

Спідниця А-силуету

Один з найбільш універсальних типів крою спідниць. Підходить практично для будь-якого типу фігури; справа тільки за вибором кольору, фактури тканини, стилю і довжини.

У цьому виді можна виділити кілька різновидів:

  • спідниця-трапеція (висока посадка, довжина міні або подовжена);
  • спідниця напівсолнце або сонце кльош (за кроєм трохи ширше трапеції; гарно виглядає в струмуючих тканинах).

Куди носити: для різнопланових заходів.

Рекомендації по типу фігури: незважаючи на загальну універсальність даного силуету (прекрасно згладжує лінію живота, приховуючи округлі стегна), варто звернути увагу на акцентні точки такої спідниці – яскраво виражену лінію талії і ніг. Власницям пишних форм потрібно бути акуратними у виборі модифікації спідниці А-силуету.

Спідниця на запах

Оригінальний крій, магнетична привабливість запаху. У виконаннях цієї моделі багато варіацій: різної довжини, оформлення, матеріалу і фактури з декоративними елементами.

Куди носити: за обставинами.

Рекомендації по типу фігури: в залежності від довжини відмінно допоможе приховати проблемні ділянки (животик, ікри, стегна).

Спідниця-тюльпан

М’який жіночний варіант. Чудово підійде для офісного дрес-коду.

Куди носити: на роботу, жіночі посиденьки, прогулянка, романтичне побачення.

Рекомендації по типу фігури: для дівчат з округлими стегнами і в міру стрункими ногами.

Спідниця-брюки

Лаконічна модель, що поєднує в собі зручність брюк і красу спідниці.

Куди носити: використовуючи таку модель, можна створювати абсолютно різнопланові образи (діловий або урочисто-святковий).

Рекомендації по типу фігури: для будь-якого типу фігури.

Спідниця-дзвіночок

Цей крій відрізняє А-подібний силует з об’ємними складками. Дуже гарно виглядає модель, виконана з важких тканин, які тримають форму.

Куди носити: з цією формою слід бути обережними; модель доречна як для повсякденного виходу, так і на світський вечірній захід, але при ретельному підборі способу і додаткових елементів.

Рекомендації по типу фігури: підійде жінкам з неявно вираженою лінією талії і похилими злегка пишними стегнами, а також дівчаткам; не варто одягати занадто худорлявим високим або ж навпаки дуже повним дівчатам.

Спідниця-пачка

Сучасний модний тренд. Шиється з декількох шарів сітки або фатину. Поєднується як з більш ошатним верхом, так і з базовими речами формату «casual».

Куди носити: більш доречно такий фасон буде виглядати в святкових умовах, але сучасні панянки вміло поєднують таку спідницю з різнофактурними варіантами верху і важким взуттям, для прогулянки.

Рекомендації по типу фігури: краще для худеньких і молодих дівчат.

Спідниця-годе («рибка»)

Жіночне поєднання крою зверху по силуету («олівець») і кокетливого кльошу внизу. Цей варіант має відтінок ретро стилю, але і в сучасній модній індустрії успішно використовується в вечірніх нарядах і для весільних суконь.

Куди носити: такий стиль спідниці менш підходить для повсякденності, лаконічніше буде виглядати на вечірньому заході.

Рекомендації по типу фігури: середні форми, з яскраво вираженою талією і в міру пишними стегнами.

Спідниця-плісе

Прийшла з минулого і стала модною тенденцією. Найбільш гармонійний варіант, виконаний з шовку, атласу, шифону. Також дуже ефектно виглядають шкіряні, металізовані моделі.

Куди носити: практичність дозволяє одягати для різноманітних подій.

Рекомендації по типу фігури: для різних типів фігур.

Вибір оптимального набору елементів жіночого гардеробу залежить від багатьох факторів (індивідуальних життєвих умов): сфера діяльності, фізична комплекція, рід занять та розваг, смакові переваги.

Порада для базового гардероба: перш за все, рекомендується придбати варіант для роботи/офіційної діяльності (спідниця-олівець, спідниця прямого крою, спідниця-штани, спідниця А-силуету) і спідницю «на вихід» (плісе, пачка, годе, спідниця на запах). Дані категорії моделей врятують в ситуаціях, коли необхідно підібрати доречний варіант для ділової зустрічі або торжества. Отже, і вибір спідниць для цих випадків доцільніше зробити з того, що «в моді» завжди. Великий вибір модних спідниць сезону можна знайти на оптовому сайті жіночого одягу http://evdress.ru .





ІНШІ НОВИНИ