Дивани від торгової марки МебельОк

Диван вважається універсальним видом меблів за рахунок практичності, яка дозволяє встановлювати його у всіх видах приміщень, незалежно від стилю, дизайну і площі кімнати. Асортимент такого гарнітура моделі, розроблені для використання як в приватних будинках, квартирах, так і для офісних приміщень. Надійні і міцні каркаси диванів здатні витримувати різне навантаження, а матеріал їх оббивки служить зносостійким покриттям, стійким до проникнення вологи і інших явищ з боку навколишнього середовища.

дивани

Головні технічні характеристики

Дивани, випущені на ринок під ім’ям компанії МебельОк, мають ряд відмінних рис, які і є запорукою тривалого, а головне, комфортного терміну використання товару. Серед вагомих переваг відзначають доступність ціни та високу якість, що дозволяє купити гарнітур в короткі терміни самостійно, скориставшись функцією онлайн замовлення на сайті магазину. А також:

  1. Як матеріал для виготовлення диванів виробник використовує виключно натуральні породи дерев, обробляючи їх спеціальною речовиною, яка, в свою чергу, є екологічно чистою і не тягне за собою негативних наслідків, щодо стану здоров’я майбутнього володаря.
  2. Перевага зовнішнього вигляду виробів можна розглянути по фото, які викладені на сайті магазина. Матеріалом для оббивки виступає натуральна шкіра, її якісний замінник або ж щільна тканина, стійка до тертя. Будь-які забруднення легко видаляються з поверхні дивана за допомогою вологої серветки або пилососа.
  3. Диван – це кращий варіант для малогабаритних квартир та інших приміщень, адже його конструкція дозволяє без особливих труднощів створити додаткові спальні місця. Подібна функція присутня практично в кожній моделі, її наявність не впливає на підсумкову вартість.

Вибір і придбання товару

дивани в мебельок

Для того, щоб зробити точний вибір, покупці магазину MebelOk можуть порівняти кілька варіантів за допомогою зручних фільтрів, до числа яких входять ціна, розмір, комплектація і дизайн. Незважаючи на високу якість товарів, придбати їх можна абсолютно недорого, при цьому, не витрачаючи багато сил і часу для походів в спеціалізований магазин. Вибрати відповідну модель дивана, з урахуванням всіх вимог, клієнту допоможуть кваліфіковані менеджери магазину, звернутися до яких можна за контактним номером, вказаним на сайті. До вибору м’яких меблів варто поставитися уважно і відповідально, від правильного придбання залежить здоров’я і стиль вашого життя.





ІНШІ НОВИНИ