Власниками ресторану, в якому проходить прес-марафон Зеленського, виявилися знайомі Андрія Богдана

Прес-конференція Володимира Зеленського стартувала в фуд-маркеті. З’ясувалося, що заклад належить відомому бізнесмену Володимиру Галантерніку.

10 жовтня в Києві стартував прес-марафон президента України Володимира Зеленського. На зустріч, за словами секретаря глави держави Юлії Мендель, були запрошені близько 300 журналістів. Захід проходить в Kyiv Food Market.

Працівники ЗМІ швидко з’ясували, кому належить заклад, в якому проходить конференція.

Відомо, що заклад, в якому почалася прес-конференція, відкрили два бізнесмена: засновник “Міського ринку їжі” в Одесі Алекс Купер і власник мережі ресторанів La Famiglia Михайло Бейлін. До слова, Купер тісно пов’язаний з впливовим підприємцем Володимиром Галантерніком, який був разом з главою ОП Богданом на скандальному весіллі в Сен-Тропе. Також відомо, що і самого главу держави часто помічають в закладах, які належать Галантерніку.

Нагадаємо, що прес-марафон Зеленського почався з скандалу, багатьох відомих журналістів не допустили на зустріч з главою держави. Ще у Зеленського заговорили про реформування територіального устрою України.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ