Xiaomi Pocophone F2 має чудовий вигляд на зображеннях

Восени минулого року, тобто буквально 3 – 4 місяці тому, компанія-виробник Xiaomi випустила на ринок мобільний пристрій під назвою Pocophone F1. Цей апарат отримав статус доступного за ціною флагмана, за рахунок чого телефону швидко вдалося стати самим справжнім хітом свого часу. На тлі цього китайська корпорація збирається випустити нову модель, а називатися вона буде Xiaomi Pocophone F2, причому придбати даний апарат як і раніше можна буде виключно на міжнародному ринку.

Сьогодні, 3 січня 2018 року, в мережу потрапило зображення смартфона Pocophone F2, який на ньому виглядає просто чудово. Інсайдер Бенджамін Гескін виклав в мережу знімок майбутньої новинки. Як можна помітити, мобільний пристрій оснащено IPS-екраном з невеликим каплеподібним вирізом під фронтальну камеру, а розмір рамки навколо дисплея зведений до мінімуму. На тильній частині корпусу телефону знаходиться подвійна основна камера, а ще там можна побачити сканер відбитків пальців.

Повідомляється, що смартфон Xiaomi Pocophone F2 оснащений 6,39-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD + і співвідношенням сторін 19,5:9, восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з такою частотою 2,9 ГГц, графікою Adreno 640 і модемом X50, але без підтримки 5G. В іншому, новинка повинна отримати роз’єм USB Type-C, модулі зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і Dual GPS, а також, можливо, чіп NFC для роботи з платіжною системою Google Pay і її аналогами.

Все вказує на те, що мобільний пристрій флагманського рівня анонсують вже в першому кварталі нинішнього року, тобто в найближчі три місяці. Чи справді це трапиться – невідомо, тому що ніяких офіційних підтверджень з цього приводу поки що не надходило. Очевидно лише те, що коли Xiaomi Pocophone F2 стане доступний для покупки, на нього буде встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie в особі кастомної версії прошивки MIUI 10.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ