Samsung Galaxy S10 надходить у продаж: дата появи в магазинах

За останні півроку на ринок вийшло багато телефонів топового рівня, серед яких виявилися Google Pixel 3 XL, Xiaomi Mi Mix 3, Huawei Mate 20 Pro і ряд інших, кожен з яких здатний похвалитися чимось особливим. Проте, вже незабаром вся увага користувачів переключиться на один із найбільш багатообіцяючих телефонів 2019 року, а стане ним Samsung Galaxy S10. Як вдалося з’ясувати сьогодні, 11 січня, він надходить у продаж, а профільні ресурси назвали дату його появи в магазинах.

Як вдалося з’ясувати, офіційна презентація смартфона Samsung Galaxy S10 відбудеться вже 20 лютого, тоді як в продаж він надійде з 1 березня 2019 року. Купити телефон можна буде в Україні, Казахстані, Німеччині, США, Південній Кореї, Китаї, Франції та багатьох інших регіонах світу. При цьому попередні замовлення на нього почнуть збирати з 22 лютого, тобто трохи більше ніж за один тиждень до старту продажів. Всім, хто оформить замовлення, подарують цінний подарунок, швидше за все, фірмові бездротові навушники нового покоління.

На жаль, інформації про вартість смартфона Samsung Galaxy S10 поки що немає, але зате є відомості про те, що придбати його собі покупці зможуть в чотирьох версіях, одна з яких, будучи найдорожчою і просунутою, отримає четверну основну камеру, ультразвуковий сканер відбитків пальців в екрані, а також ряд інших вкрай потрібних і корисних особливостей, однією з яких стане підтримка мереж 5G.

На південнокорейський флагман буде встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie у вигляді фірмової графічної оболонки One UI. Подібна особливість гарантовано зробить Samsung Galaxy S10 більш цікавим в очах всіх покупців, адже новітнє програмне забезпечення – це завжди добре. Хоч новинку і анонсують в рамках заходу Samsung Unpacked 2019 Сан-Франциско (США), але ознайомитися з нею всі бажаючі також зможуть на виставці MWC 2019, яка пройде з 25 по 28 лютого в Барселоні (Європа).

Джерело





ІНШІ НОВИНИ