Xiaomi Mi Band 4 володіє можливістю, яка вразила всіх

В даний час на полицях магазинів по всьому світу можна зустріти кілька десятків різних моделей спортивних браслетів, випущених на ринок за останні три роки. Як правило, чим більше коштує подібний пристрій, тим ширшими функціональними можливостями він може похвалитися. Почасти це дійсно так, оскільки китайські бренди з кожним роком створюють все більш просунуті в усіх відношеннях трекери, продаючи їх за мінімальні суми грошей. Наступною новинкою стане Xiaomi Mi Band 4.

Як вдалося з’ясувати сьогодні, 11 січня 2019 року, наручний гаджет в особі Xiaomi Mi Band 4 вийде на ринок вже в середині цього року, тобто приблизно через півроку. Новинка отримає багато дуже цікавих і корисних особливостей, в список яких потраплять кольоровий дисплей, захисне скло, ремінець з перфорацією, магнітна зарядка і ряд інших. Проте, спортивний трекер нового покоління також володіє можливістю, яка вразила всіх.

Йдеться про барометричний альтиметр. На перший погляд здається, що це черговий даремний компонент, який потрібен виключно для маркетингу, але на ділі це далеко не так. За допомогою цього модуля Xiaomi Mi Band 4 зможе показувати, яку висоту набрав його власник. Таким чином, дані про пройдену відстань і кількість зроблених кроків доповняться ще й набраною висотою. За рахунок цього можна буде не тільки більш точно вимірювати свою фізичну активність, але ще краще підраховувати витрачені калорії.

Всі чудово знають, що підніматися вгору пішки завжди складніше, ніж просто йти по прямій. На це йде більше сил і, як наслідок, енергії, а вона утворюється з калорій. За рахунок барометричного висотоміра користувачі Xiaomi Mi Band 4 зможуть дізнаватися, на яку висоту вони піднялися. За допомогою програмного забезпечення Mi Fit можна буде встановити денний ліміт висоти, або ж встановити мету на тиждень або місяць. Подібна можливість гарантовано вразить усіх тих, хто купить собі фітнес-трекер нового покоління від відомого китайського бренду.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ