Xiaomi назвала головну особливість прошивки MIUI 11, яка здивує всіх

Минулого тижня в Китаї відбулася офіційна прес-конференція, в рамках якої компанія Xiaomi оголосила про те, що вже в 2019 році вийде прошивка MIUI 11, встановити яку на свої смартфони та планшети зможуть власники сучасних моделей. Сьогодні, 14 січня 2019 року, глава бренду повідомив про те, на що буде зроблений основний акцент в новому програмному забезпеченні, а це вкрай важливо, адже вже через півроку встановити ці програми, нехай і у вигляді бета-версії, на свої пристрої зможуть сотні мільйонів людей.

Як стало відомо від голови Xiaomi, головною особливістю прошивки MIUI 11 стане більш цікавий інтерфейс в порівнянні з MIUI 10 і більш ранніми версіями фірмової оболонки. Інформація про це надійшла з соціальної мережі Weibo, де з’явився такий пост. Відзначається, що користувачів чекають більш зручний, інтуїтивний і простий інтерфейс, який, крім усього іншого, буде гарніший за будь-який попередній. В майбутньому абсолютно точно з’явиться інформація про інші особливості новітнього програмного забезпечення.

Є всі підстави вважати, що в прошивку MIUI 11 розробники додадуть підтримку темної теми оформлення, вмикати яку користувачі зможуть вручну, або ж автоматично, задавши параметри для цього в налаштуваннях. Само собою, що разом з фірмовою операційною системою компанія Xiaomi в такому випадку додасть підтримку темного оформлення в усі свої стандартні програми, які за умовчанням встановлено на смартфони і планшети.

Таким чином, вже в 2019 році власників мобільних пристроїв і планшетних комп’ютерів від компанії Xiaomi чекають відразу кілька значущих нововведень, всі з яких стосуються інтерфейсу. Він буде включати в себе нову красиву анімацію, нові іконки, підтримку темного режиму, а також ряд інших особливостей. Швидше за все, вже в другому кварталі нинішнього року розробники покажуть, як буде виглядати новітнє програмне забезпечення, а також повідомлять, коли вийде його тестова збірка.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ