Оголошена дата презентації смартфона Samsung Galaxy Fold

Минулого тижня південнокорейська корпорація Samsung запросила журналістів і представників преси на свій захід, в рамках якого відбудеться офіційна презентація флагманського смартфона Galaxy S10. Сьогодні, 14 січня 2019 року, відразу кілька великих ЗМІ назвали дату анонса самого очікуваного телефону бренду, яким є апарат, що складається під назвою Samsung Galaxy Fold. Вони повідомляють, що цей революційний телефон представлять вже зовсім скоро.

Як пише видання PhoneArena, воно отримало від офіційного джерела інформацію про те, коли відбудеться офіційна презентація смартфона Samsung Galaxy Fold, що володіє складним корпусом і гнучким екраном. Як багато хто припускав, цей апарат анонсують вже 20 лютого 2019 року, тобто на тому ж самому заході, на якому покажуть Galaxy S10. Він буде проходити в Парижі, а називається настільки значуща подія – Samsung Unpacked 2019.

Більш того, на території Південної Кореї вже з’явилися білборди (стенди з рекламою), в яких згадується Samsung Galaxy Fold. Повідомляється, що цей мобільний пристрій анонсують вже 20 лютого 2019 року, тобто зовсім скоро. Відомо, що мобільний пристрій в розкладеному стані буде мати 7,3-дюймовий Super AMOLED-екран, а його апаратною основою виступить восьмиядерний процесор Exynos 9885 з тактовою частотою 2,8 ГГц.

Усередині телефону знайдеться місце для акумуляторної батареї ємністю 4400 мАг, яка буде складатися з двох половинок, кожна з яких володіє ємністю 2200 мАг. Роз’єму для навушників в Galaxy Fold не буде, а для підзарядки буде використовуватися тільки USB Type-C. За деякими даними, цей апарат отримає до 12 ГБ оперативної і до 1 ТБ вільної пам’яті, проте коштувати топова версія такого мобільного пристрою буде близько $ 2500, в зв’язку з чим дозволити собі її зможуть лише одиниці.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ