З’явилась нова Windows 10 з революційними можливостями

Хоч якість програмного забезпечення Microsoft і падає ось уже як багато місяців поспіль, але корпорація як і раніше займається поліпшенням операційної системи Windows 10. Сьогодні, 15 січня 2019 року, відбувся реліз нової версії десятої «вінди», яка володіє революційними можливостями. В основі всієї платформи знаходиться ядро ​​Windows Core, яке можна використовувати на смартфонах, планшетах, ноутбуках, телевізорах, а також будь-яких інших електронних гаджетах, тому що воно є універсальним.

Нова версія операційної системи Windows 10 позначена в усіх документах, які потрапили в мережу, як «build string of rs_shell_devices_foldables.190111-1800», запевняють розробники. Її революційна особливість в тому, що така збірка «вінди» призначена для електронних пристроїв найближчого майбутнього, здатних похвалитися гнучкими екранами, а також, крім того, складними корпусами. В даний час розробку таких ведуть Xiaomi, Dell, Lenovo, Google і Microsoft.

Все це означає, що співробітники американської корпорації Microsoft вже створили особливу збірку десятої «вінди» на базі ядра Windows Core. Вона призначена спеціально для смартфонів, планшетів та інших гаджетів, які можуть змінювати свою форму, а також володіти двома і більше екранами. Нова версія Windows 10, як вважають експерти, буде публічно представлена ​​вже в травні нинішнього року на спеціальній конференції, тоді як її фінальна стабільна збірка побачить світ в середині літа, тобто в липні.

Нова операційна система Windows 10 сумісна з усіма електронними гаджетами, оснащеними сучасними процесорами. Очевидно, що нова платформа від Microsoft допоможе компанії виконати її давню мрію – створити єдину ОС для всіх електронних пристроїв, починаючи від телефонів і закінчуючи банкоматами. Вийде це зробити чи ні поки що сказати не можна, але якщо нова платформа дійсно є універсальною, у неї є всі шанси на успіх.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ