Смартфони Nokia несподівано оновили до Android 9.0 Pie

Компанія Google випустила фінальну стабільну збірку операційної системи Android 9.0 Pie ще в серпні 2018 року, з тих самих пір пройшло вже майже півроку, за які цю ОС отримали багато моделей мобільних пристроїв, але далеко не всі з присутніх на ринку. Сьогодні, 14 березня 2019 року, до новітнього програмного забезпечення були несподівано оновлені смартфони Nokia, випущені фінської корпорацією HMD Global. Їх власники вже можуть встановити останню версію програмного забезпечення.

Операційна система Android 9.0 Pie, яка починаючи з сьогоднішнього дня доступна для завантаження і установки на смартфони Nokia, має безліч особливостей, в тому числі новий інтерфейс, оновлений екран блокування, абсолютно нове меню багатозадачності, а також масу інших не менш значимих нововведень, одним з яких є режим адаптивного енергозбереження, що дозволяє знизити швидкість розрядки акумулятора на 25%. Встановити нову ОС тепер можна на бюджетний смартфон Nokia 3.1.

Саме для цього смартфона, а також всіх його модифікацій і конфігурацій, випустили нову операційну систему, яку вже можуть встановити на свої електронні пристрої всі бажаючі. Вона доступна для завантаження і установки, а займає весь процес інсталяції близько півгодини, причому перед його початком найкраще підключити смартфон до зарядки, та підзарядити попередньо батарею щонайменше на 50%. Встановити нову ОС можна на Nokia 3.1 у всіх країнах світу.

Для всіх власників даного мобільного пристрою початкового рівня дана подія – це велике свято, оскільки ніхто й уявити не міг, що цей смартфон оновлять до Android 9.0 Pie. Таким чином, як легко можна помітити, компанія Nokia намагається випускати нові збірки ОС навіть для дешевих моделей мобільних пристроїв, на яких багато інших брендів поставили б хрест. Ще на початку лютого 2019 року до даної операційної системи був оновлений трохи більш потужний Noikia 3.1 Plus.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ