Журналісти назвали найбільш очікувані девайси Apple в 2019 році

18 березня 2019 року Apple представила нові iPad Air і iPad mini. Журналісти Cult of Mac назвали ще кілька пристроїв, на реліз яких користувачі чекають в 2019 році.

iPod Touch 7

Натяк на швидкий реліз плеєра був в одній з бета-версій iOS. У коді iOS 12.2 журналісти виявили згадки не тільки про нові iPad Air і iPad mini п’ятого покоління, а й назву ще не представленого девайсу – iPod 9.1. На думку деяких видань, iPod Touch 7 не отримає ні Touch ID, ні Face ID: він стане найбільш простим з точки зору технічного забезпечення пристроєм у лінійці Apple. Крім того, новинка буде орієнтована головним чином на мобільні ігри.

Apple AirPower

Це один з найбільш очікуваних продуктів Apple, реліз якого очікують ще з 2017 року. Пристрій був анонсований під час презентації iPhone X і iPhone 8, однак у виробництво він надійшов лише недавно. За інформацією журналістів, проблема полягала в тому, що док-станція була схильна до перегріву, і американській компанії був потрібен час для того, щоб усунути цю неполадку.

Про те, що бездротова зарядка від Apple може бути представлена вже 25 березня 2019 року, вперше заявили аналітики.

AirPods 2

Реліз нового покоління бездротових навушників від Apple, швидше за все, відбудеться весною 2019 року. За даними журналістів, AirPods 2 вийдуть в білому і чорному кольорах. Крім того, вони можуть отримати спеціальний сенсор, який буде стежити за станом здоров’я користувача. У комплект поставки увійде і вдосконалений чохол, який можна буде заряджати бездротовим способом.

Користувачі чекають поновлення навушників з моменту їх випуску в кінці 2016 року. На даний момент це один з небагатьох продуктів компанії, який протягом декількох років залишався без істотних змін, як і iPod Touch, останнє покоління якого вийшло в 2015 році.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ