Xiaomi випустила новий додаток Mi Fit для смартфонів

Якщо ще 3 – 4 роки тому будь-яке програмне забезпечення від компаній з Китаю було просто жахливим у всіх відношеннях, то тепер – це далеко не так. Такі виробники електроніки стрімко розвиваються, завдяки чому їм вдається робити свої фірмові програми все більш зручними для простих користувачів. Сьогодні, 10 травня 2019 року, китайська корпорація Xiaomi випустила новий додаток Mi Fit для смартфонів, а призначений він для підключення до мобільних пристроїв різних наручних гаджетів, в тому числі всіх поколінь трекера Mi Band.

Випущений лічені години тому додаток Mi Fit версії 4.0 отримав абсолютно новий дизайн, а разом з тим і ряд нових можливостей. При створенні даного програмного забезпечення розробники з Китаю приділили багато уваги підвищенню швидкості роботи, від якого безпосередньо залежить якість користувацького досвіду. Тепер весь дизайн виконаний в оранжево-білому кольорі, хоча багато елементів пофарбовані в синій колір. На найважливіших місцях розташовані дані про фізичну активність, частоту серцевого ритму, кількість зроблених кроків і багато інших.

За рахунок цього тепер користувачам будь-яких браслетів Xiaomi Mi Band потрібно витрачати значно менше часу на те, щоб побачити дані своїх спортивних досягнень. При виборі будь-якої категорії на головному екрані, наприклад, кроків, відкривається розділ, присвячений цьому показнику фізичної активності. Там можна подивитися детальну статистику за той чи інший проміжок часу, причому інтервал часу користувач вибирає сам. Також новий додаток Mi Fit версії 4.0 містить в собі ряд нових видів спорту та вправ.

Втім, звичайно, не обійшлося і без деяких мінусів. Так, зокрема, тепер російська мова в даному програмному забезпеченні виглядає просто жахливо через те, що Xiaomi вирішила почати використовувати новий шрифт. Крім того, програма Mi Fit отримала рекламу, яка показується в ряді розділів. Раніше таких проблем не було, але ще є надія на те, що на прохання своїх фанатів китайська корпорація виправить і допрацює своє програмне забезпечення, зробивши його більш зручним для використання. В даний час нова версія даного ПЗ доступна тільки для Android, а ось додаток для iOS оновиться в найближчі кілька тижнів.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ