Huawei назвала терміни оновлення смартфонів до Android 10.0 Q

З моменту повноцінної презентації операційної системи Android 10.0 Q з боку Google пройшло всього кілька днів, але цього часу виявилося достатньо для того, щоб мільйони людей по всьому світу почали замислюватися про те, коли їх мобільний пристрій отримає нову ОС. З огляду на те, що величезна кількість людей почала ставити це питання службі підтримки компанії Huawei, вона вирішила зробити публічну заяву з цього приводу. В її рамках вона дає відповіді на питання про те, які телефони будуть оновлені до фірмової прошивки EMUI 10, і коли це станеться.

Представлена ​​на виставці Google I/O 2019 операційна система Android 10.0 Q отримала підтримку темного інтерфейсу, позбулася функції Android Beam, обзавелася більш надійною системою захисту, а також, крім того, впровадила масу інших нововведень, спрямованих на поліпшення користувацького досвіду. Всі аспекти платформи були покращені, завдяки чому телефони на її базі почнуть працювати краще і швидше, а це абсолютно точно порадує всіх користувачів, в тому числі і власників електроніки від компанії Huawei.

За офіційними даними, до операційної системи нового покоління оновлені будуть смартфони Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X, P30, P30 Pro і Honor V20, який також відомий під найменуванням Honor View 20. Крім того, на реліз Android 10.0 Q можуть розраховувати користувачі флагмана Honor Magic 2. Для всіх цих телефонів нову ОС з прошивкою EMUI 10 випустять «максимально швидко», тобто це має статися незабаром після релізу фінальної стабільної версії платформи з боку Google.

Відомо, що остаточний білд Android 10.0 Q буде випущений компанією Google в третьому кварталі 2019 року, тобто, швидше за все, в середині серпня. Раз Huawei обіцяє оновити свої телефони до нової ОС «максимально швидко», значить новітнє програмне забезпечення для всіх озвучених мобільних пристроїв зі списку вище вийде до кінця вересня. Втім, мова йде про китайський регіон, тоді як власникам цих смартфонів з України, Європи та інших країн світу чекати релізу нової прошивки доведеться довше, але наскільки – питання спірне.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ