Xiaomi назвала головну особливість прошивки MIUI 11

Час йде, а значить до презентації прошивки MIUI 11 залишається все менше і менше. Сьогодні, 5 червня 2019 року, китайська корпорація Xiaomi назвала головну особливість свого майбутнього ПО, яка абсолютно точно порадує всіх користувачів мобільних пристроїв. Нововведення буде доступним через фізичні обмеження виключно на таких смартфонах, які оснащені OLED-екраном. Якби розробники реалізували таку можливість в телефонах з IPS-дисплеєм, такі гаджети почали б розряджатися буквально за 5 – 6 годин, перебуваючи при цьому в заблокованому стані з вимкненим екраном.

Лічені години назад один з віце-президентів Xiaomi в соціальній мережі Weibo опублікував інформацію про те, чим всіх користувачів зможе порадувати така довгоочікувана багатьма прошивка, як MIUI 11. Основну увагу компанія-виробник вирішила присвятити функції під назвою Dual Clock Always on Display, яка дозволить виводити на дисплей відразу два циферблати годинника, один з яких буде для свого рідного міста або ж регіону, а інший для будь-якого іншого на вибір. Нововведення гарантовано стане в нагоді тим, хто постійно переміщається по світу.

В даний час дана опція доступна для використання в останній тестовій збірці MIUI 10 для розробників, проте всі користувачі отримають до неї доступ виключно в рамках прошивки MIUI 11, до презентації якої залишилося всього кілька тижнів. Нова технологія здатна працювати тільки на Mi 9, Mi 9 SE, Mi 8, Mi 8 SE, Redmi K20 Pro, Redmi K20 і інших моделях, оснащених OLED-екраном.

Крім того, за словами співробітника китайської корпорації, в новій прошивці велику увагу приділять і іншим аспектам технології Always on Display, завдяки чому користувачам мобільних пристроїв з органічною матрицею будуть доступні і інші можливості. Першим смартфон Xiaomi з OLED-дисплеєм вийшов на ринок у другій половині 2016 року, а став ним Mi Note 2. Потім, протягом півтора років, бренд уникав використання таких матриць через високу вартість, але в 2018 році він почав їх використовувати в своїх телефонах середнього і топового рівнів.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ