Представлений спортивний браслет Xiaomi Hey + Band 1S з надійною застібкою, новим дизайном і іншими особливостями

Всього один тиждень минув з того самого моменту, як на китайській території офіційно представили такий наручні пристрій, як Xiaomi Mi Band 4. Цей гаджет буде продаватися на міжнародному ринку, тобто в Україні і Європі, під найменуванням Xiaomi Mi Smart Band 4, однак, можливо, купувати його тепер немає сенсу. Сьогодні, 18 червня 2019 року, на китайській території відбувся офіційний анонс спортивного браслета Xiaomi Hey + Band 1S, який позиціонується виробником під виглядом поліпшеної моделі, випущеної на ринок рік тому. Вона отримав ряд важливих і дуже важливих відмінностей.

Представлений сьогодні на території Китаю фітнес-трекер Xiaomi Hey + Band 1S оснащений 0,95-дюймовим AMOLED-дисплеєм, що володіє щільністю пікселів 282 ppi, завдяки чому людське око не бачить будь-яких пікселів. Ремінець отримав надійну застібку, яка використовується в наручних годинниках, завдяки чому браслет абсолютно точно не злетить з руки після невдалої спроби здійснити рух. На вибір пропонують три кольори ремінця – чорний, салатовий і оранжевий, але в майбутньому, можливо, їх буде більше. За автономність в трекері відповідає батарея ємністю 120 мАг, одного повного заряду якої вистачає на 18 днів автономної роботи.

Одна з особливостей цієї моделі – чіп NFC, що дозволяє оплачувати покупки в магазинах і платити за проїзд в громадському транспорті. Втім, трекер прив’язаний до платіжної системи Mi Pay, яка поки що працює тільки в Китаї. По частині зовнішнього вигляду Xiaomi Hey + Band 1S відчутно відрізняється від своїх попередників, а секрет його краси в металевій рамці по всьому периметру дисплея. З якого саме матеріалу вона виконана – не уточнюється.

Є захист від води і пилу за стандартом IP68, причому трекер витримує тиск до 5 АТМ, завдяки чому з ним можна запросто поринати на глибину до 50 метрів. В іншому, пристрій має вбудований датчик серцевого ритму, гіроскоп, акселерометр, функцію управління відтворенням музики, вбудований ШІ, а також безліч інших можливостей. Одна з найбільш значущих серед таких полягає в тому, що Xiaomi Hey + Band 1S можна підключати до системи «розумного» будинку, щоб управляти тими чи іншими функціями прямо зі свого зап’ястя.

На території Китаї Xiaomi Hey + Band 1S оцінений в $ 35, але вже зараз усі охочі можуть купити його собі на AliExpress, де він вартує трохи більше – $ 52.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ