Xiaomi випустила приголомшливу рацію BeeBest Walkie Talkie за $ 20

Далеко не у всіх частинах світу є голосовий зв’язок, та й вкрай накладно кожного разу платити за роумінг, наприклад, перебуваючи в іншій країні світу зі своїми друзями, адже припадає часто перебувати на відстані в кілька кілометрів один від одного, а іноді і менше. Сьогодні, 2 липня 2019 року, китайська корпорація Xiaomi випустила приголомшливу в усіх відношеннях рацію під назвою BeeBest Walkie Talkie, яка коштує всього $ 20, що робить її доступною для широкого кола покупців по всьому світу. З її допомогою можна спілкуватися з будь-ким на відстані до 5000 метрів.

Як стверджує виробник, потужність рації становить 5 Вт, що дозволяє їй працювати на відстані до 5 кілометрів без будь-яких перешкод, але в даному випадку, ймовірно, мова йде про відкритий простір. Рація BeeBest Walkie Talkie від Xiaomi має стильний і міцний корпус, з якого легко видаляється бруд, а ще він захищає пристрій від дощу. За рахунок спеціального зажимі на корпусі носити рацію можна на поясі, рюкзаку або якомусь іншому пристрої. При постійному повсякденному використанні це дуже і дуже корисно, тому що можна звільнити руки.

Антена для забезпечення кращої дальності виконана з фосфористої бронзи. Такий матеріал гарантує поліпшену якість прийому сигналу в порівнянні з іншими традиційними. Компанія Xiaomi запевняє, що за рахунок такої особливості користуватися її рацією можна навіть в торгових центрах, підвалах та інших місцях, де радіохвилі переміщаються з великими складнощами через товсті бетонні перекриття або земні перешкоди. У рацію вбудована батарея ємністю 3350 мАг, одного повного заряду якої вистачає на 7 днів в режимі очікування, або ж на 12 годин постійного безперервного використання.

Така модель є класичною, але є і спрощена, яка коштує менше, володіючи батареєю на 2000 мАг. Її вистачає на 5 днів автономної роботи і 8 годин використання без зупинки. Яку купувати – кожен повинен вирішувати сам, в залежності від завдань, які рація повинна вирішувати. Класична модель рації Xiaomi BeeBest Walkie Talkie виконана в темно-синьому кольорі, а викласти за неї потрібно $ 24, тоді як спрощена версія доступна виключно в білому кольорі, а коштує вона $ 20. Таку рацію можна брати з собою в різні поїздки, щоб мати можливість завжди залишатися на зв’язку зі своїми супутниками.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ