Нова версія Windows 10 встановила новий рекорд швидкості роботи

Компанія Microsoft випустила фінальну стабільну збірку операційної системи Windows 10 ще влітку 2015 року, а з тих самих пір пройшло цілих чотири роки. За цей термін для десятої «вінди» розробили і випустили цілих шість великих апдейтів, а сьомий вже не підході. Втім, з кожним разом їх якість стає все гірше, що вже помітили всі користувачі, тому що багато серед них зіткнулися з неприємними проблемами різного роду, аж до виходу комп’ютера з ладу. На всю цю ситуацію звернуло увагу навіть керівництво американської корпорації.

У підсумку, було прийнято несподіване рішення. Після безлічі масових проблем, які виникають в Windows 10 услід за установкою великих оновлень, компанія Microsoft вирішила зробити ставку на підвищення швидкості роботи, яка, за її словами, встановить новий рекорд в білді 19H2 X. Точний номер його поки що невідомий, проте розробники обіцяють, що всі комп’ютери, планшети, ноутбуки та інші електронні пристрої, які будуть оновлені до нової збірки ОС, зможуть працювати набагато швидше в усіх відношеннях. Досягти цього вдасться не тільки за рахунок збільшення загальної продуктивності, але і за рахунок підвищення стабільності.

Розробники вирішили взятися за виправлення своїх власних помилок, які вони допустили зі своєї вини – через неуважність або відсутність професійних навичок. У збірці 19H2 X зроблять все для того, щоб Windows 10 стала працювати в рази краще, а власники будь-яких електронних пристроїв на її базі рідше стикалися з проблемами. Очікується, що така збірка у фінальному стабільному вигляді вийде вже в жовтні-листопаді цього року, а зараз її тестуванням займаються співробітники самої Microsoft, вносячи безліч різних коригувань на постійній основі.

Таким чином, всіх власників комп’ютерів, моноблоків, ноутбуків, планшетів і будь-яких інших пристроїв, що працюють під управлінням десятої «вінди», чекає справжнє свято, так як компанія Microsoft вперше за багато років звернула увагу на масове невдоволення користувачів Windows 10, вирішивши зайнятися усуненням дійсно дуже значущих для всіх неполадок. Втім, можливо навіть саме керівництво американської корпорації регулярно стикається з різного роду багами при роботі з фірмовою ОС, в зв’язку з чим воно і вирішило від таких позбутися шляхом випуску нового великого оновлення, яке зробить десяту «вінду» найшвидшою з усіх існуючих.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ