HP представив ноутбук Elite Dragonfly з рекордним часом автономної роботи

Компанія HP показала Elite Dragonfly – 13,3-дюймовий ноутбук-трансформер, який важить менше кілограма, а час автономної роботи становить 24,5 години, що є рекордом для ноутбуків цього класу.

Сенсорний екран ноутбука займає 85,8% лицьової поверхні, корпус виконаний з магнієвого сплаву. Верхню частину можна розгорнути на 360 градусів і використовувати як планшет. Дисплей має три модифікації: стандартний Full HD з яскравістю 400 ніт, UHD-матриця з яскравістю 550 ніт і підтримкою HDR400, фірмовий дисплей HP Sure View Gen 3 з яскравістю 1000 ніт.

У Elite Dragonfly процесор Intel Core U-series vPro 8-го покоління, є модифікації з Core i5 і i7. У стандартній конфігурації ноутбук поставляється з 8 ГБ оперативної пам’яті і об’ємом жорсткого диска 128GB. Повідомляється, що показники можуть бути поліпшені до 16 ГБ і до 2 ТБ відповідно. Корпус оснащений двома роз’ємами USB Type-C (Thunderbolt 3), повнорозмірним USB 3.1 Gen1, HDMI і 3,5 мм для навушників. Гаджет підтримує новий стандарт Wi-Fi 6 і є модель з вбудованим LTE-модемом.

Для забезпечення безпеки поруч із клавіатурою встановлено сканер відбитків пальців, в екран вмонтована інфрачервона камера для розпізнавання обличчя.

Ціна на HP Elite Dragonfly починається від 1299 євро.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ