Xiaomi випустила Redmi K30 з діркою в екрані

Всі виробники мобільних пристроїв прагнуть до того, щоб зробити свої фірмові електронні гаджети якомога більш привабливими, але зробити це в повній мірі вдається лише одиницям. Кілька тижнів тому китайська корпорація Xiaomi вперше публічно показала громадськості смартфон Redmi K30, який отримав кілька камер на тильній частині корпусу, інноваційний дисплей з діркою в дисплеї, а також масу інших особливостей, які роблять цей апарат вкрай привабливим у всіх відносинах. Проте, тоді повні технічні характеристики новинки озвучені не були, тому у користувачів залишилася маса питань, і на деякі з них сьогодні, 11 листопада 2019 року, з’явилася відповідь.

Як повідомило видання Gizmochina, китайська корпорація Xiaomi в даний час щосили готується до повноцінної презентації свого нового мобільного пристрою середнього рівня, який буде оснащений за останнім словом техніки відносно своєї цінової категорії. Апаратною основою даного телефону, за словами журналістів, є восьмиядерний процесор MediaTek MT6885, який публічно анонсують вже 26 листопада, тобто в кінці цього місяця. Його масове виробництво почнеться на початку грудня, а значить перші телефони на його базі почнуть виходити лише в січні, а можливо і пізніше. Головна особливість цього чіпа – підтримка мереж 5G, і все це в рамках недорогого мобільного пристрою далеко не флагманського рівня.

Саме заради підтримки мереж 5G і через низьку вартість компанія-виробник вирішила встановити в Redmi K30 такий чіпсет. Таким чином, купити даний апарат покупці зможуть вже в січні 2020 року, але тільки в Китаї, тоді як до Європи і інших країн світу такий апарат добереться лише до лютого-березня, тобто відбудеться затримка щонайменше в один місяць. На цей апарат буде встановлена ​​операційна система Android 10 в особі прошивки MIUI 11, а це зробить новий флагман, поза будь-якими сумнівами, максимально привабливим у всіх відносинах. Уже відомо, що ще він зможе приємно порадувати всіх, хто захоче його собі придбати.

Так, користувачі можуть розраховувати на AMOLED-дисплей з вбудованим в нього сканером відбитків пальців, на корпус зі скла, на щонайменше потрійну основну фотокамеру, на роз’єм USB Type-C, а також на такі модулі зв’язку, як 5G, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1 LE, A-GPS, Dual GPS, GLONASS і навіть NFC, за рахунок останнього з яких стане можливим оплачувати покупки в магазинах і здійснювати масу інших дій. Одна з ключових «фішок» Xiaomi Redmi K30 – це здвоєна основна фотокамера, за рахунок якої цей мобільний пристрій топового рівня зможе робити просто приголомшливі в усіх відношеннях селф-знімки. Залишилося тільки дочекатися анонсу такої новинки, а потім і старту продажів, тому що це буде найдоступніший за ціною смартфон з підтримкою мереж п’ятого покоління.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ