Сервіс Facebook Pay запрацював в США

Найбільша у світі соціальна мережа Facebook запустила сервіс Facebook Pay для покупок в Інтернеті і здійснення грошових переказів. Зараз послуга доступна тільки користувачам з США, пишуть Діалоги.

Facebook Pay дозволяє купувати квитки в кіно, брати участь в кампаніях по збору коштів або продавати речі на Marketplace. Для цього необхідно, вибрати спосіб оплати і прив’язати до аккаунту PayPal, банківську карту або рахунок. В майбутньому Facebook Pay дозволить розплачуватися у всіх сервісах компанії Facebook, наприклад, в Instagram і WhatsApp.

Також користувач має встановити ПІН-код або надати біометричні дані для здійснення покупок. Представники компанії запевняють, що всі дані зашифровані і перевіряються тільки на предмет шахрайства. Історія покупок, номери банківських рахунків і інша конфіденційна інформація також не використовуватиметься в рекламних цілях, але історія пошуку товарів може вплинути на рекламу.

Сервіс Facebook Pay ніяк не пов’язаний з гаманцем Calibra і криптовалютою Libra. Більш детальна інформація представлена ​​на сайті Facebook.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ