Apple запатентувала Apple Pencil з вбудованою камерою і сканером відбитків пальців

Компанія Apple зареєструвала в Відомстві по патентах і товарних знаках США (USPTO) стилус з вбудованою камерою, функціями моніторингу здоров’я та сканером відбитків пальців, пишуть Діалоги.

В описі патентної заявки зазначено, що стилус оснащений вбудованою камерою і сенсорною областю з підтримкою жестів. Крім того, нове покоління Apple Pencil, описане в патенті, також зможе розрізняти користувачів, які користуються стилусом.

Також новий пристрій введення зможе відстежувати частоту серцевих скорочень, частоту дихання, артеріальний тиск, температуру шкіри і інші показники здоров’я користувача.

Вбудована в Apple Pencil камера зможе визначати фізичні характеристики поверхні і візуально відтворювати їх на екрані iPad.

В іншому патенті описана функція тактильного зворотного зв’язку, яка відтворює відчуття малювання на папері, а також вбудований сканер відбитків пальців для розблокування iPad і здійснення платежів.

Поки невідомо, які з цих функцій отримає комерційна версія стилуса. Ймовірно, всі описані технології так і залишаться на папері.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ