Новий безконтактний гаджет Xiaomi незамінний для батьків

Xiaomi через свою платформу колективного фінансування Youpin представила безконтактний інфрачервоний термометр Barcon, який вимірює температуру практично миттєво.

Для використання необхідно навести пристрій, наприклад, на чоло, натиснути на кнопку, щоб отримати результат всього за одну секунду. Пристрій виконує свою роботу шляхом точного визначення інфрачервоного випромінювання, що випускається з поверхні тіла. Дані обробляються за допомогою професійних алгоритмів для забезпечення точного контролю температури. У діапазоні 35-42 градусів похибка становить не більше 0,2 градуса.

Безконтактний інфрачервоний термометр Barcon оснащений датчиком температури і датчиком компенсації температури навколишнього середовища для більш точного контролю в режимі реального часу.

Новий гаджет підтримує автоматичне збереження зроблених замірів для полегшення спостереження за змінами температури тіла. Є ряд корисних функцій, на зразок попередження про лихоманку, допомога при неправильному використанні пристрою і так далі.

Світлодіодний екран високої чіткості показує білий текст на чорному тлі. Він добре розпізнається навіть літніми людьми. Пристрій може також вимірювати температуру поверхні, наприклад води або молока, що дуже стане в нагоді для батьків.

Ціна гаджета складає 24 долари, продажі почнуться 26 лютого.





ІНШІ НОВИНИ