Дроп-тест Samsung Galaxy S20 Ultra показав, наскільки він крихкий

Журналісти видання CNET протестували на міцність новий флагман Samsung Galaxy S20 Ultra, впустивши його 5 разів на тротуарну плитку.

Як відомо, Galaxy S20 Ultra – найпотужніший і найдорожчий з смартфонів серії Galaxy S20. Це єдина флагманська модель, оснащена склом Gorilla Glass 6 на передній і задній панелях. Для порівняння, в Galaxy S20 і S20 + скло Gorilla Glass 5 встановлене тільки на задніх панелях. Також всі три моделі поставляються із захисною плівкою на екрані.

В ході свого тесту журналістка Ванесса Хенд Орельяна CNET кидала смартфон з висоти від 1 м до 1,5 м.

При падінні екраном вгору з висоти в 1 м дисплей не постраждав, а заднє скло тріснуло. Модуль камери також залишився пошкодженим. Вдруге смартфон упустили екраном вниз, через що на ньому з’явилися тріщини в кутку. Проте флагман продовжував нормально працювати.

Третє падіння з висоти 1,5 м прийшлося на верхню металеву рамку, на якій після удару залишилася вм’ятина. Після трьох падінь єдиною нетріснутою частиною залишився осиротілий модуль центру камери. Ванесса впустила смартфон ще декілька разів з висоти в 1,5 м, але їй не вдалося розбити камери або вивести їх з ладу.





ІНШІ НОВИНИ