Нова ОС від Microsoft перевершила Windows 10

Доступна з літа 2015 року операційна система Windows 10 за весь час свого перебування на ринку встигла дуже сильно застаріти, тобто вона втратила колишню привабливість в повній мірі, тому що користувачі досі при її використанні знову і знову стикаються з різними неполадками, які, в свою чергу, заважають використовувати електронний пристрій саме для тих завдань і потреб, для яких він взагалі призначений. Проте, оскільки у цієї платформи немає реальних альтернатив, з кожним днем ​​вона стає все більш популярною, а станом на початок травня 2020 року вона встановлена ​​на більш ніж 1 млрд електронних гаджетів з різних категорій. Втім, незабаром все зміниться, а доклала свою руку до цього компанія Microsoft.

Вона вирішила створити і випустити на ринок нову ОС для комп’ютерів, планшетів, ноутбуків, моноблоків і інших електронних пристроїв, яких в даний час на ринку вкрай багато. Навіть не дивлячись на те, що повноцінної офіційної презентації цієї платформи ще не було, вже від ряду джерел відомо про ті особливості і нововведення, якими вона здатна приємно порадувати всіх користувачів, і їй насправді буде чим приємно порадувати всіх тих, хто використовує різні електронні гаджети. Головним нововведенням новенької платформи, у якій поки що немає конкретного найменування, є модельне ядро, за рахунок якого вдалося реалізувати безліч вкрай важливих і корисних нововведень, які позитивно позначаються на досвіді використання електроніки.

Так, зокрема, американська корпорація Microsoft вважає за необхідне випустити свою першу операційну систему з модульною структурою ядра, за рахунок чого в процесі установки оновлення більше не доведеться постійно перезавантажувати електронний пристрій. Крім цього, користувачі можуть розраховувати на підвищення швидкості роботи, на збільшення швидкодії, а також, крім того, на багаторазове підвищення стабільності. Будь-які збої в роботі нової ОС гарантовано не будуть приводити до виникнення раптових зависань і перезавантажень, тому що основна частина платформи буде працювати незалежно від стороннього програмного забезпечення, чого зараз в Windows 10, на превеликий жаль, не відбувається.

Крім того, нова ОС запропонує функцію швидкого відновлення з резервної копії, тобто, простіше кажучи, можна буде буквально за кілька кліків мишею відновити платформу до того стану, в якому вона перебувала в момент створення бекапу. Це, поза будь-якими сумнівами, дуже сильно порадує всіх користувачів, адже на відміну від Windows 10 за рахунок цього всі користувачі можуть розраховувати на високий рівень надійності. Вже достеменно відомо про сумісність нової платформи з усіма доступними зараз додатками на базі стандартів UWP, PWA і Win32, тому будь-які доступні в даний час програми та ігри нова операційна система запускати зможе без будь-яких зайвих складнощів, що, в свою чергу, гарантовано всіх порадує, адже за рахунок цього почати її використання можна буде відразу після релізу,





ІНШІ НОВИНИ