Розпакування і перший погляд на Samsung Galaxy Note20 Ultra

Один з провідних YouTube-блогерів Близького Сходу Emkwan одним з перших отримав в своє розпорядження новий флагманський смартфон Samsung Galaxy Note20 Ultra і поділився відеороликом з розпакуванням пристрою.

Emkwan отримав 5G-версію смартфона Galaxy Note20 Ultra в бронзовому кольорі, який в цьому році Samsung вибрала для своїх флагманських пристроїв. На відміну від чорного та білого кольорів, бронзовий корпус матовий, а значить він менше схильний до подряпин. При природному освітленні бронзовий відтінок Galaxy Note20 Ultra нагадує золотий колір нових MacBook Air.

У комплект поставки входить стилус S Pen, адаптер живлення на 25 Вт, кабель USB-C й провідна гарнітура від AKG з коннектором USB-C.

У своєму ролику блогер відзначив високу якість дисплея і низьку затримку при роботі зі стилусом, однак, підекранний сканер відбитків пальців у нього працював через раз. Для ринку ОАЕ, як і для України, Samsung випустила флагманські смартфони Note20 з чіпсетом Exynos 990, який не дуже добре себе зарекомендував в Galaxy S20, але Emkwan поки утримався від оцінок продуктивності пристрою.





ІНШІ НОВИНИ