Poco готується до релізу ще одного смартфона

Компанія Poco, яка щось якось засмучує нас останнім часом, вирішила виправитися. Та ще й з яким розмахом! Відразу запропонували аж 7 нових моделей в лінійках Poco X, Poco F і Poco M. І тут, судячи з усього, нас чекає вже восьма модель смартфона, яка буде належати до нової лінійки – Poco C.

Тизер, який сьогодні був опублікований в твіттері, говорить нам про те, що назва цього смартфону буде – Poco C3. В принципі, вже можна і дізнатися про те, що це за смартфон буде. Тому що основна камера тут на 3 сенсори, і ескізи смартфона в тизерах миготіли. Але якщо вірити чуткам, то Poco C3 може виявитися нічим іншим, як Redmi 9C, який просто перейменували. Схоже, що все-таки Poco так і залишиться брендом, який збирає все від батьків і випускає під своїм ім’ям.

Якщо це виявиться правдою, то Poco C3 отримає апаратну основу в особі Mediatek Helio G35, дисплей на 6,53 дюйма з HD +, батарейку на 5000 мА \ ч, а камера буде з роздільною здатністю 13 + 2 + 2 мегапікселя. Загалом, черговий проходняк від індійської контори під крилом Xiaomi. Кому і навіщо вони це роблять – не зовсім зрозуміло для нас.





ІНШІ НОВИНИ