Samsung Galaxy Note 21 стане останньою Note-серією

Компанія Samsung недавно представила лінійку смартфонів Galaxy Note20, після чого відразу стало зрозуміло, що південнокорейський гігант планує вже зав’язувати з випуском цієї серії пристроїв. Все в принципі логічно, хоч і трохи сумно. Дизайн і позиціонування серії Galaxy Note завжди був трышки кращим, ніж у Galaxy S. І так думає не тільки автор даного поста, але й досить велика кількість користувачів в Мережі. Але тут південнокорейські ЗМІ, а саме агентство The Korea Herald, посилаючись на свої дуже надійні джерела, повідомляє, що і в 2021 році ми все-таки побачимо нову серію Galaxy Note.

Однак, те ж видання The Korea Herald все-таки підтверджує, що компанія Samsung дійсно планує відправити серію Galaxy Note на “пенсію”. Тому ряд унікальних функцій з Galaxy Note повністю переїде в Galaxy S-серію. Тобто, стилус S-Pen вже точно буде в Galaxy S серії вже в наступному році.

Наступного року нас чекає серія Samsung Galaxy S21. За класичною схемою тут буде три смартфони: Galaxy S21, Galaxy S21 + і звичайно ж Galaxy S21 Ultra. Якраз ось старша модель і отримає S-Pen на свій борт, щоб привернути увагу любителів Galaxy Note-серії, яку скоро поховають.

Звичайно ж, ще йдеться про те, що перенесення функціоналу серії Galaxy Note в серію Galaxy S – це частина маркетингу і поліпшення позицій S-серії. Ну а як воно все буде насправді, ми дізнаємося набагато пізніше.





ІНШІ НОВИНИ