Анонс POCO C3: Xiaomi випустила найдешевший смартфон POCO

У вівторок, 6 жовтня, компанія Xiaomi представила POCO C3. Це найдешевший смартфон під суббрендом POCO. Його вартість стартує з позначки 7499 індійських рупій або близько 102 доларів США за модель у базовій конфігурації з 3 Гбайт оперативної і 32 Гбайт вбудованої пам’яті.

POCO C3 дебютував на індійському ринку. Він являє собою смартфон початкового рівня з непоганими характеристиками. Спереду у нього встановлений 6.53-дюймовий IPS LCD-дисплей з роздільною здатністю HD + і співвідношенням сторін 20 до 9. Зверху у нього є невеликий каплеподібний виріз під фронтальну камеру. Позаду у смартфона встановлена 13-мегапіксельна основна камера в поєднанні з 2-мегапіксельною камерою для макрозйомки і 2-мегапіксельним датчиком глибини.

В основу нового смартфона POCO ліг чіпсет Helio G35 від MediaTek, зв’язаний з 3 або 4 Гбайт оперативної пам’яті. Ємність вбудованого накопичувача в залежності від обраної версії становить 32 або 64 Гбайт. В обох випадках передбачена можливість розширення пам’яті. Для цього є окремий слот під microSD-карту.
Що стосується автономності POCO C3, то її смартфону забезпечує акумуляторна батарея на 5000 мАч з підтримкою швидкої зарядки потужністю 10 Вт. А на борту у нього встановлена фірмова прошивка MIUI 12, заснована на мобільній операційній системі Android 10.

Першою країною, де почнуться продажі POCO C3, буде Індія. Там старт продажів намічений на 16 жовтня. Апарат пропонується в двох версіях з різним об’ємом пам’яті. Модель з 3/32 Гбайт пам’яті, як ми вже говорили, обійдеться в 7499 рупій, а версія з 4/64 Гбайт пам’яті оцінена виробником в 8 999 рупій.





ІНШІ НОВИНИ