Qualcomm збирається випустити власний смартфон

Qualcomm, найбільший американський розробник напівпровідників, збирається вийти на ринок смартфонів. Ні, мова зовсім не про анонс чергового мобільного процесора з серії Snapdragon. Qualcomm збирається заявити про себе як про виробника смартфонів. Так-так, компанія готує до запуску власний бренд смартфонів. Для цього вона навіть об’єдналася з відомим тайванським виробником мобільних пристроїв. Правда, поки це все на рівні чуток і офіційного підтвердження ще немає.

Про те, що Qualcomm готує до виходу свій перший смартфон, повідомили джерела галузевого видання DigiTimes. За їх словами, американський чипмейкер об’єднав свої зусилля з ASUS і готовий ось-ось представити власний бренд смартфонів, та не простих, а геймерських. Перша модель може бути представлена ​​вже в кінці 2020 року. Правда, поки ніяких подробиць майбутнього анонса інсайдери розкривати не стали. Не виключено, що ми побачимо смартфон Qualcomm для геймерів на майбутньому саміті компанії, який пройде з 1 по 2 грудня.

Відзначимо, що у ASUS вже є досвід у випуску ігрових смартфонів. Компанія активно розвиває геймерську лінійку ASUS ROG Phone. Її останній представник був анонсований минулого літа. Це ASUS ROG Phone 3 з оновленим Qualcomm Snapdragon 865 Plus під капотом.





ІНШІ НОВИНИ