EMUI 11 стане останньою версією оболонки на Android, далі Huawei планує перейти на Harmony OS

Кількість користувачів EMUI 11 перевищила 100 мільйонів. Huawei відзвітували про успішне доопрацювання оболонки і планах на найближче майбутнє.

Нова версія оболонки EMUI 11 була анонсована у вересні 2020 року. За минулі півроку її постійно допрацьовували і покращували. Виробник задоволений стабільністю оболонки і тим, що більш 100 мільйонів користувачів її оцінили.

Як ми бачимо, Huawei не тягне час, а сама форсує події заявляючи, що у них все в порядку з новою ОС. Попередні чутки стверджують, що очікувати HarmonyOS можна вже в квітні. А це означає, що EMUI 11 може стати останньою версією оболонки на Android.

Компанія гарантує максимальне охоплення моделей, які зможуть оновитися до HarmonyOS. За словами Ван Ченлу, глави відділу програмного забезпечення – близько 90% смартфонів на ринку зможуть оновитися. Також Huawei нагадує, що нова ОС розроблялася не тільки для смартфонів. Вона зможе забезпечити відмову від Android всієї продукції компанії: від смартфонів і планшетів, до телевізорів і побутової техніки.

Сподіваємося, що у Huawei вийде безболісно перейти на свою ОС. При цьому не створити ще більше проблем для себе в такий складний період.





ІНШІ НОВИНИ