iPhone 12 Pro Max визнаний одним з кращих смартфонів 2021 року

Згідно з новим рейтингом смартфонів, опублікованим на сайті Consumer Reports, iPhone 12 Pro Max визнаний одним з кращих гаджетів 2021 року.

Видання назвало топові пристрої 2021 року в чотирьох категоріях: кращий iPhone, кращий Android-смартфон, кращий бюджетний смартфон і кращий смартфон з високою автономністю.

Серед смартфонів Apple лідером став iPhone 12 Pro Max. Редактор видання відзначає, що висока ціна на цю модель цілком виправдана через більш тривалий час автономної роботи, більший дисплей і камеру з 2,5-кратним збільшенням.

«Хоча 12 Pro Max буде коштуват на $ 100 дорожче, ніж його молодший брат, 12 Pro, він пропонує додаткові кілька годин автономної роботи, трохи більший дисплей і камеру з 2,5-кратним зумом.

З іншого боку, версія Max значно важча, і її складно використовувати однією рукою навіть людям з довгими пальцями. Якщо ви побоюєтеся громіздких телефонів, можливо, вам сподобається 12 Pro».

Кращим смартфоном на базі ОС Android став торішній флагман Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G завдяки величезному дисплею і стилусу S Pen, який спрощує роботу з ним.

OnePlus Nord N10 визнаний кращим бюджетним телефоном, а модель N100 – найкращим смартфоном з високою автономністю, який пропонує до 48,5 годин роботи без підзарядки.





ІНШІ НОВИНИ