Камеру Samsung Galaxy S22 допоможе створювати Olympus

Коли мова заходить про флагмани, то, перш за все, говорять про камери, вони тут повинні бути топовими. Для додання значності підтягують важку артилерію у вигляді співпраці з відомими фотобрендами. Так, Huawei працює з Leica, Vivo вирішила покладатися на оптику Zeiss і OnePlus покликала Hasselblad на допомогу.

Samsung же віддає перевагу покладатися на свої сили, але все може змінитися незабаром. Прийшла інформація, що компанія має намір співпрацювати з Olympus по частині виведення мобільних камер на новий рівень. Результат праць двох компаній нам продемонструють флагмани серії Galaxy S22. Повірити в те, що фотобренд прийде на допомогу Samsung змушує той факт, що інформація виходить від авторитетного мережевого інформатора Ice Universe, який із завидною регулярністю постачає достовірні відомості про майбутні новинки Samsung.

На даний момент ні Samsung, ні Olympus ніяк не коментують цю інформацію. Немає розуміння, чи домовилися сторони про співпрацю або тільки ведуть переговори, результат яких ще складно передбачити. Так само немає ясності, який внесок і у що внесуть фахівці Olympus.





ІНШІ НОВИНИ