Останнє оновлення виправляє головну проблему Samsung Galaxy S20 FE

Samsung почала поширювати оновлення під номером G781BXXU2CUD1 для Galaxy S20 FE . Крім квітневого патча безпеки апдейт включає один важливий пункт – підвищення стабільності роботи сенсора. На жаль, це не перший раз, коли компанія намагається вирішити проблему з тачем і сподіваємося, що цього разу все вийде.

Проблеми з роботою тач-сенсора супроводжують Samsung Galaxy S20 FE з моменту його виходу. Перша спроба виправити її була зроблена ще в листопаді минулого року, а потім компанія випускала ще кілька оновлень в прагненні налагодити роботу сенсора. З приходом One UI 3.1 в лютому нинішнього року вийшла говорити про те, що нарешті-то тач почав працювати коректно, але дещо пізніше прихід поновлення був зупинений через збої в роботі. Відновлення поширення апдейта показало, що на ряді пристроїв проблема з сенсором так і не була виправлена.

Але варто звернути увагу, що оновлення G781BXXU2CUD1 актуальне тільки для Galaxy S20 FE на базі Snapdragon 865. Що стосується версії Exynos 990, яка доступна в наших широтах, то аналогічний апдейт для неї повинен вийти пізніше.





ІНШІ НОВИНИ