iQOO 8 першим запропонує AMOLED-дисплей нового покоління

В цьому році цілий ряд виробників в спробі підкреслити статусність своїх пристроїв кивали на присутність AMOLED-дисплея E-4 від Samsung. Наприклад, ця матриця встановлена ​​в ігровому Redmi K40 GE. Прийшов час цієї панелі скласти свої повноваження і дати дорогу наступникові – AMOLED E5. Уже відомо і ім’я того смартфона, який першим запропонує його.

Як відомо, 17 серпня відбудеться прем’єра iQOO 8 і саме ця модель першою запропонує AMOLED-дисплей E5. Компанія підтвердила не тільки наявність цієї матриці в новинці, але й повідомила, що це буде 10-бітна панель зі щільністю пікселів 517 ppi і розширенням QuadHD +. Рендер також дав розуміння, що це буде трохи вигнута по краях матриця з круглим вирізом під фронтальну камеру по центру верхньої частини.

За більш ранніми чутками, дисплей повинен отримати технологію LTPO і можливість адаптивного налаштування частоти оновлення від 1 Гц до 120 Гц виходячи з контенту, відображуваного на екрані. Побудований iQOO 8 буде на базі Snapdragon 888+ , запропонує до 12 Гб оперативної пам’яті, до 256 Гб вбудованої, акумулятор ємністю 4500 мАг зі швидкою 120-ватною зарядкою і ОС Android 11 з фірмовою надбудовою від виробника.





ІНШІ НОВИНИ