Анонс Vivo Y12G: черговий бюджетник з батареєю на 5000 мАг

Китайська компанія Vivo без зайвого шуму представила свій черговий бюджетний смартфон, який став частиною серії Vivo Y. Першою країною, де дебютувала новинка, що отримала ім’я Vivo Y12G, стала Індія. Там він вже доступний на офіційному регіональному сайті компанії-виробника.

Як ми вже говорили, Vivo Y12G – це недорогий смартфон. Коштує він 10 999 рупій або близько 148 доларів США. За цю суму в розпорядженні покупця буде апарат в конфігурації з 3 Гбайт оперативної і 32 Гбайт вбудованої пам’яті. Він обладнаний 6,51-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD + (1600 на 720 цяток) і каплеподібним вирізом зверху, де встановлена ​​8-мегапіксельна фронтальна камера для Селфі і відеозв’язку. На зворотному боці знаходиться 13-мегапіксельна основна камера, доповнена 2-мегапіксельним датчиком глибини для створення ефекту боке або розмиття фону на портретних знімках. Поруч з подвійною основною камерою встановлений ​​світлодіодний спалах.

Що стосується внутрішнього оснащення Vivo Y12G, то в центрі уваги, звичайно ж, його процесор. Це восьмиядерний чіпсет Snapdragon 439, що працює в поєднанні з 3 Гбайт ОЗУ. За автономність смартфона відповідає акумуляторна батарея ємністю 5000 мАч і оскільки це бюджетний апарат, то на підтримку надшвидкої зарядки розраховувати не доводиться – максимальна швидкість зарядки обмежена 10 Вт. Також в числі особливостей новинки – слот для карт пам’яті формату MicroSD (до 256 Гбайт), бічний сканер відбитків пальців і функція розпізнавання обличчя. Поставляється новинка від Vivo з мобільною операційною системою Android 11 на борту. А поверх неї виробник встановив власну оболонку FunTouch 11.

Поки Vivo Y12G доступний тільки на індійському ринку. Коли і за якою ціною він з’явиться в інших країнах, не повідомляється.





ІНШІ НОВИНИ